• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Spuiterij Wormerveer

Re-Finish uw autospuiterij ook voor schadeherstel

Toen wij Re-Finish zijn gestart, hebben wij ons eerst gericht op schadeherstel. Tegenwoordig kunt u ons vanuit Wormerveer inschakelen als autospuiterij, interieurspuiterij en meubelspuiterij. Ook voor het verchromen van materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft uw auto schade opgelopen? Wij kunnen het schadeherstel dan voor u uitvoeren in onze autospuiterij. Zoals u merkt kunt u bij onze spuiterij terecht voor verschillend spuitwerk. Wat voor een spuitwerk wilt u in Wormerveer uit laten voeren in onze spuiterij? Wij kunnen u ook adviseren over welk spuitwerk het beste past. Maak snel een afspraak in onze spuiterij.

Keuken spuiten in Wormerveer?

Wist u dat onze spuiterij ook geschikt is om een keuken te laten spuiten? Wat zijn uw verwachtingen als u een keuken laat spuiten? Re-Finish doet zijn best om uw verwachtingen te overtreffen. Zo krijgt u wat u wenst als wij uw keuken spuiten. In onze spuiterij kunnen wij uw keuken weer als nieuw laten ogen. Wist u dat het zelfs mogelijk is om uw keuken te laten restylen in onze spuiterij? Vraag naar de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor onze spuiterij

 • U hoeft niet te wachten
 • Uw meubilair wordt gehaald en gebracht
 • U kiest alle kleuren
 • Elk project is binnen 5 werkdagen klaar
 • U krijgt altijd een scherpe prijs

Meubelspuiterij en interieurspuiterij

Wilt u uw meubels in Wormerveer laten spuiten? Dat kan in onze meubelspuiterij. Geef bij ons aan wat uw wensen zijn, zodat wij deze kunnen realiseren. Denkt u na over een nieuw interieur? Laat dan uw interieur spuiten in onze interieurspuiterij. Doordat wij verschillend spuitwerk uitvoeren, weet u dat wij de ervaring hebben die u zoekt. Onze interieurspuiterij en meubelspuiterij bieden veel mogelijkheden. Heeft u in Wormerveer ook interesse in de mogelijkheden van onze meubelspuiterij of interieurspuiterij?

Materialen verchromen in Wormerveer

Zoals u merkt kunt u bij ons terecht voor meer dan spuitwerk alleen. Zo kunt u uw materialen in Wormerveer ook laten verchromen bij ons. Wij vinden het zeer belangrijk om kwaliteiten te leveren wanneer wij verchromen. Vraag ons naar de mogelijkheden van verchromen. Onze medewerkers leggen u graag alles uit over het verchromen van materialen.

Benader Re-Finish vanuit Wormerveer

Op het gebied van spuitwerk is er veel mogelijk bij Re-Finish. Zo kunnen wij uw keuken in Wormerveer spuiten in de spuiterij. Ook kunnen wij uw interieur spuiten in onze interieurspuiterij. Bij schadeherstel voeren wij het spuitwerk uit in onze autospuiterij. Weet u al welk spuitwerk u aan ons wilt uitbesteden? U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 075-8906718. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@re-finish.nl. Re-Finish, uw autospuiterij, interieurspuiterij en meubelspuiterij. Tevens kunnen wij uw keuken spuiten en materialen verchromen. Re-Finish is dagelijks geopend.

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: