• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Keuken Spuiten

Keuken laten spuiten door Re-Finish

Wilt u een nieuwe keuken? U hoeft hiervoor geen nieuwe aan te schaffen. Wij kunnen deze ook voor u spuiten. Re-Finish is gestart met schadeherstel. Inmiddels zijn wij inzetbaar als autospuiterij, interieurspuiterij en meubelspuiterij. Wij kunnen zelfs inmiddels uw materialen verchromen. Wilt u ook meer weten over de diensten en mogelijkheden van Re-Finish. Wij zijn telefonisch te bereiken op 075-8906718. U kunt ons ook bellen en vragen naar de mogelijkheden voor uw keuken. Wij spuiten deze graag voor u.

U hoeft geen nieuwe keuken te kopen

Veel mensen zijn zich er niet bewust van dat als zij een nieuwe keuken willen, zij deze niet hoeven te kopen maar ook kunnen laten spuiten. Spuiten heeft als voordeel dat u minder kosten heeft, maar het zorgt wel voor een nieuwe look. Geef ook aan wat uw wensen zijn, zodat wij hieraan kunnen voldoen. Welke kleur wilt u? Of misschien wilt u wel verschillende kleuren. Wat het ook is, geef het bij ons aan. Hierdoor krijgt u de keuken die u wenst.

Spuiten

De voordelen van Re-Finish

Wij vinden het belangrijk om u als klant centraal te stellen. Net als dat wij het belangrijk vinden om kwaliteit te leveren in al onze diensten. Re-Finish heeft veel ervaring en doet elke dag meer ervaring op. Wij proberen met het eindresultaat de verwachtingen van al onze klanten te overtreffen. De voordelen van een keuken spuiten door Re-Finish:

 • Wij hanteren zeer scherpe tarieven
 • Geen lange wachttijden, maar direct hulp
 • Uw project is binnen 5 dagen klaar
 • Een ruime keuze aan verschillende kleuren

Maatwerk op het gebied van spuiten

Keukens bestaan in verschillende kleuren en modellen. Naarmate de tijd vordert kan het zo zijn dat dat deze niet meer past bij deze moderne tijd. U kunt er dan ook voor kiezen om uw keuken te laten spuiten. Omdat ieder project anders is, vinden wij het leveren van maatwerk zeer belangrijk. Als u uw wensen aangeeft, kunnen wij hier rekening mee houden en u het resultaat geven dat u wenst.

Neem contact op met Re-Finish

Is uw keuken toe aan vernieuwing? Laat Re-Finish deze dan van een nieuwe kleur voorzien. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat u nog jaren van het resultaat kan genieten. Wilt u een offerte of meer informatie ontvangen? Bel dan naar 075-8906718. U kunt ook een mail sturen naar info@re-finish.nl. Of vul het online contactformulier in. Een keuken spuiten wordt een succes met Re-Finish.

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: