• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Verchromen

Re-Finish voor verchromen

Bent u op zoek naar een specialist voor het verchromen van uw materialen? Dan heeft u uw specialist gevonden in Re-Finish. Wij zijn in eerste instantie begonnen met schadeherstel. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot zoveel meer. Zo zijn wij ook actief als autospuiterij, interieurspuiterij en meubelspuiterij. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 075-8906718. Onze medewerkers geven u graag de informatie die u nodig heeft. Ook kan er een offerte over verchromen opgesteld worden.

Wat is verchromen

Verchromen is een proces dat door middel van galvanisatie een dun vernislaagje chroom aanbrengt op het onderliggende metaal. Een chroom laagje aanbrengen is ideaal als bescherming tegen roest. Ook zal het materiaal beter bestand zijn tegen krassen. Maar ook kan het uiterlijk van het materiaal verbeterd worden doordat chroom zorgt voor meer glans en kleur.

Wat u van Re-Finish kunt verwachten

Wij vinden u als klant belangrijk en daarbij hoort het leveren van kwaliteit. Als u gebruik maakt van de diensten van Re-Finish weet u dat u werkt met een bewezen vakkundig bedrijf. Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond waarbij we vaak de verwachtingen van onze klanten hebben overtroffen. De voordelen van Re-Finish:

 • Geen lange wachttijden, maar direct hulp
 • Wij hanteren zeer scherpe tarieven
 • Uw project is binnen 5 dagen klaar

Het proces van verchromen

In eerste instantie zal de ondergrond vet-, verf- en lakvrij worden gemaakt. Daar zullen wij de ondergrond ontchromen. Het kan ook zijn dat het nodig is om de materialen te stralen. Dit ligt echter aan het materiaal. Vervolgens zullen wij het materiaal trapsgewijs slijpen. Aan het einde van dit proces zullen wij het materiaal hoogglans polijsten en starten wij met het verchromen van uw materialen.

Neem contact op voor verchromen

Wilt u ook een chromen laag voor op uw materialen? Re-Finish kan dit voor u verzorgen. Wij leveren vakwerk waarbij wij letten op de details. Wij proberen dan ook altijd om de verwachtingen te overtreffen. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 075-8906718. U kunt ook een mail sturen naar info@re-finish.nl. U kunt ook contact met ons opnemen door het online contactformulier in te vullen. Verchromen door Re-Finish staat voor kwaliteit.

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: