• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Spuiterij Zaandam

Re-Finish: van schadeherstel tot interieurspuiterij

In het begin van ons bedrijf voerden wij voornamelijk schadeherstel uit bij auto’s. Inmiddels kunt u ons vanuit Zaandam inzetten als interieurspuiterij, autospuiterij en meubelspuiterij. Wij zijn nu zelfs actief in het verchromen en metalliseren van verschillende materialen. Maar tegenwoordig kunt u nog steeds bij ons terecht voor schadeherstel. Ook kunt u uw auto laten spuiten in onze autospuiterij. Onze spuiterij is zo ingericht dat ons spuitwerk echt vakwerk is. Welk spuitwerk in Zaandam kunnen wij voor u uitvoeren in onze spuiterij? Wilt u advies over welk spuitwerk geschikt is in uw situatie? Onze spuiterij helpt u graag hierbij.

Spuiterij Diemen

De voordelen van onze spuiterij

 • U kiest alle kleuren
 • U hoeft niet te wachten
 • Uw meubilair wordt gehaald en gebracht
 • U krijgt altijd een scherpe prijs
 • Elk project is binnen 5 werkdagen klaar

Laat uw keuken spuiten in Zaandam

Onze spuiterij is ook geschikt om uw keuken te laten spuiten. Heeft u specifieke wensen als wij uw keuken gaan spuiten? Geef deze bij Re-Finish aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Zo krijgt u het gewenste resultaat als u uw keuken laat spuiten. Onze spuiterij geeft uw keuken dat kleurtje waardoor de keuken weer als nieuw oogt. Wilt u de keuken restylen? Dat is ook mogelijk in de spuiterij.

Zowel interieurspuiterij als meubelspuiterij

Meubels spuiten in Zaandam? Geen probleem in onze meubelspuiterij. Wat de reden ook is waarom u uw meubels wil laten spuiten, wij realiseren uw wens. U hoeft geen nieuw interieur aan te schaffen om vernieuwing te bereiken. Zo kunt u ook uw interieur laten spuiten in onze interieurspuiterij. Wij hebben veel ervaring met verschillend spuitwerk in de interieurspuiterij en meubelspuiterij. Wilt u in Zaandam ook gebruik maken van de meubelspuiterij en interieurspuiterij van ons bedrijf?

Schadeherstel vakkundig uitgevoerd

Het kan natuurlijk gebeuren dat u schade heeft gereden met uw auto in Zaandam. Dan wilt u natuurlijk dat dat perfect hersteld wordt, zodat u er niets meer van ziet. Re-Finish is specialist in het uitvoeren van schadeherstel. Het maakt ook niet uit van welk merk uw auto is, of welk model het is. Bijna ieder merk en model herstellen we voor u. Bovendien kunt u ook bij ons terecht als u uw auto in een totaal andere kleur gespoten wilt hebben. Dit gebeurt altijd met oog voor detail. zodat we het mooiste eindresultaat bereiken. En ook met uw beschadigde meubels of andere spullen kunt u bij ons terecht voor schadeherstel in Zaandam en omgeving. Iedere klus is maatwerk, dus we houden rekening met uw wensen. Uw auto, meubels of andere spullen zullen er weer uitzien als nieuw!

Metalliseren bij Re-Finish

Niet alleen voor spuitwerk en schadeherstel kunt u bij Re-Finish terecht, maar we metalliseren ook materiaal in Zaandam en omgeving. Bij deze methode worden legeringen van zink en aluminium vloeibaar gemaakt en op het materiaal gespoten. In een speciaal spuitpistool verhit een vlam de legering, waarna het gesmolten metaal met perslucht uit het pistool gespoten wordt. Zo wordt het metaal heel glad op het materiaal aangebracht. Zo krijgt uw object een goed hechtende beschermlaag met een strak uiterlijk. Ook heeft metalliseren een aantal voordelen:

 • Het vormt een mooi strakke, effen laag
 • Na het metalliseren kan er gepoedercoat worden
 • De chemische samenstelling van staal wordt niet be├»nvloed
 • Het zorgt voor een kathodische bescherming

Bij het metalliseren werken we met precisie en houden we altijd rekening met uw wensen. Zo krijgt u een prachtig eindproduct! Wilt u een object laten metalliseren in Zaandam en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op! We adviseren u graag.

Kies voor verchromen in Zaandam

Re-Finish is meer dan alleen spuitwerk. U kunt ons ook inschakelen als u bepaalde materialen wilt laten verchromen in Zaandam. In al onze werkzaamheden leveren wij kwaliteit, dus ook tijdens het verchromen. Wilt u meer weten over verchromen door Re-Finish? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van verchromen.

Neem contact op vanuit Zaandam

Zoals u gelezen heeft, is er op het gebied van spuitwerk bij Re-Finish van alles mogelijk. Een keuken in Zaandam spuiten bijvoorbeeld, in onze spuiterij. Maar wij kunnen ook uw interieur vernieuwen in onze interieurspuiterij. Is er schadeherstel nodig? Dan voeren wij het spuitwerk uit in autospuiterij. Welk spuitwerk kunnen wij voor u uitvoeren? U kunt ons bellen op 075-8906718. Een mail sturen kan naar info@re-finish.nl. Wij zijn uw meubelspuiterij, autospuiterij en interieurspuiterij. Ook om uw keuken te spuiten, kunt u ons benaderen. Verchromen van materialen? Geen enkel probleem. Wist u dat wij ook dagelijks geopend zijn? Kom dus vandaag nog langs bij Re-Finish vanuit Zaandam!

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: