Re-Finish is begonnen met schadeherstel

Ons bedrijf in Amsterdam is gestart met schadeherstel voor auto’s. Maar wij zijn gegroeid. Zo zijn wij nu ook een interieurspuiterij, autospuiterij en meubelspuiterij. Wilt u materialen laten verchromen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Heeft u schade aan bijvoorbeeld uw auto? Dan kunnen wij het schadeherstel verzorgen. Moet de auto opnieuw gespoten worden? Dat zullen wij vakkundig doen in onze autospuiterij. In onze spuiterij werken echte vakmensen die uw spuitwerk tot in de details uit voeren. Wat wilt u bij onze spuiterij in Amsterdam aan spuitwerk laten doen? Benader onze spuiterij als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van ons spuitwerk.

Onze USP’s

  • U hoeft niet te wachten
  • Elk project is binnen 5 werkdagen klaar
  • Uw meubilair wordt gehaald en gebracht
  • U kiest alle kleuren
  • U krijgt altijd een scherpe prijs

Spuiterij Amsterdam

Keuken spuiten in Amsterdam?

Wist u dat u in onze spuiterij zelfs uw keuken kunt laten spuiten? Als wij een keuken spuiten, doen wij dit volledig afgestemd op uw wensen. Heeft u specifieke wensen als u uw keuken wilt laten spuiten? Geef deze dan aan, zodat wij uw keuken spuiten naar uw wensen in onze spuiterij. Wij maken uw keuken weer als nieuw of restylen deze.

Meubelspuiterij en interieurspuiterij in Amsterdam

Wilt u uw meubels laten spuiten? Dat kan in onze meubelspuiterij. Is uw interieur toe aan vernieuwing, maar is uw interieur nog in een goede staat? Kies er dan voor om uw interieur te laten spuiten in onze interieurspuiterij. In onze meubelspuiterij en interieurspuiterij is er qua spuitwerk van alles mogelijk. Wat zijn uw verwachtingen van onze meubelspuiterij en interieurspuiterij in Amsterdam? Wij proberen altijd om uw verwachtingen te overtreffen. Wij kunnen uw bestaande meubels en interieur weer als nieuw maken. Maar een restyling is ook mogelijk.

Verchromen in Amsterdam

Ons bedrijf doet meer dan spuitwerk. Heeft u bijvoorbeeld materialen in Amsterdam die u wilt laten verchromen? Laat dit dan doen door Re-Finish. Het verchromen van uw materialen wordt uitgevoerd door één van onze specialisten. Wilt u meer weten over het verchromen van uw materialen? Neem dan contact met ons op.

Contact met Re-Finish in Amsterdam

Zoals u ziet voeren wij meerdere vormen van spuitwerk uit in Amsterdam. Onze spuiterij kan uw keuken spuiten, maar ook kunt u uw interieur laten spuiten in onze interieurspuiterij. Maar ook kunt u uw auto laten spuiten in onze autospuiterij. Wat voor een spuitwerk wilt u aan Re-Finish uitbesteden? U kunt Re-Finish bellen op 075-8906718. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@re-finish.nl. U kunt verschillend spuitwerk laten uitvoeren in onze autospuiterij, meubelspuiterij of interieurspuiterij, maar ook kunt u uw keuken laten spuiten. Ook voor verchromen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook zijn wij dagelijks geopend.