• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Spuiterij Amsterdam

Re-Finish is begonnen met schadeherstel

Ons bedrijf in Amsterdam is gestart met schadeherstel voor auto’s. Maar wij zijn gegroeid. Zo zijn wij nu ook een interieurspuiterij, autospuiterij en meubelspuiterij. Wilt u materialen laten verchromen of metalliseren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Heeft u schade aan bijvoorbeeld uw auto? Dan kunnen wij het schadeherstel verzorgen. Moet de auto opnieuw gespoten worden? Dat zullen wij vakkundig doen in onze autospuiterij. In onze spuiterij werken echte vakmensen die uw spuitwerk tot in de details uit voeren. Wat wilt u bij onze spuiterij in Amsterdam aan spuitwerk laten doen? Benader onze spuiterij als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van ons spuitwerk.

De service van Re-Finish

 • U hoeft niet te wachten
 • Elk project is binnen 5 werkdagen klaar
 • Uw meubilair wordt gehaald en gebracht
 • U kiest alle kleuren
 • U krijgt altijd een scherpe prijs

Spuiterij Amsterdam

Keuken spuiten in Amsterdam?

Wist u dat u in onze spuiterij zelfs uw keuken kunt laten spuiten? Als wij een keuken spuiten, doen wij dit volledig afgestemd op uw wensen. Heeft u specifieke wensen als u uw keuken wilt laten spuiten? Geef die dan aan, zodat wij uw keuken spuiten naar uw wensen in onze spuiterij. Wij maken uw keuken weer als nieuw of restylen deze.

Meubelspuiterij en interieurspuiterij in Amsterdam

Wilt u uw meubels laten spuiten? Dat kan in onze meubelspuiterij. Is uw interieur toe aan vernieuwing, maar is uw interieur nog in een goede staat? Kies er dan voor om uw interieur te laten spuiten in onze interieurspuiterij. In onze meubelspuiterij en interieurspuiterij is er qua spuitwerk van alles mogelijk. Wat zijn uw verwachtingen van onze meubelspuiterij en interieurspuiterij in Amsterdam? Wij proberen altijd om uw verwachtingen te overtreffen. Wij kunnen uw bestaande meubels en interieur weer als nieuw maken. Maar een restyling is ook mogelijk.

Vakkundig schadeherstel

Heeft u met uw auto schade opgelopen? Dan wilt u de schade natuurlijk vakkundig hersteld hebben in Amsterdam. Re-Finish voert deskundig schadeherstel uit. Hierbij maakt het niet uit welk merk of type uw auto is. Bij bijna ieder merk en model kunnen we schadeherstel voor u uitvoeren. We spuiten met veel precisie de beschadigingen aan de autolak over, waarna uw auto er weer uit zal zien als nieuw! Wilt u uw auto in een andere kleur laten spuiten? Ook dat doen we graag voor u in Amsterdam. Hierbij kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren. We voeren overigens niet alleen aan auto’s schadeherstel uit, maar u kunt ook bij ons terecht met beschadigde meubels of andere spullen. Iedere klus is maatwerk, dus we houden altijd rekening met uw wensen. U weet zo zeker dat u een product met een prachtig eindresultaat krijgt!

Materialen laten metalliseren

Bij Re-Finish doen we meer dan alleen spuiten en schadeherstel. U kunt bij ons uw materialen ook laten metalliseren in Amsterdam. Bij het metalliseren spuiten we vloeibaar gemaakte legeringen (85% zink en 15% aluminium) op een ruw gestraald oppervlak. Een vlam in het spuitpistool verhit de legering, waarna het gesmolten metaal met perslucht uit het pistool wordt gespoten. Zo wordt de legering glad op het materiaal gespoten. Uw object wordt hiermee dus bedekt met een mooie, goed hechtende beschermlaag met een strakke look. Bovendien heeft metalliseren een aantal voordelen, vergeleken met galvaniseren:

 • Het vormt een mooi strakke, effen laag
 • Na het metalliseren kan er gepoedercoat worden
 • De chemische samenstelling van staal wordt niet beïnvloed
 • Het zorgt voor een kathodische bescherming

Ook metalliseren is altijd maatwerk natuurlijk. We zorgen voor een perfecte afwerking, waardoor u een superstrak resultaat krijgt, helemaal naar wens. Wilt u een object laten metalliseren in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op!

Verchromen in Amsterdam

Ons bedrijf doet meer dan spuitwerk. Heeft u bijvoorbeeld materialen in Amsterdam die u wilt laten verchromen? Laat dit dan doen door Re-Finish. Het verchromen van uw materialen wordt uitgevoerd door één van onze specialisten. Wilt u meer weten over het verchromen van uw materialen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen met Re-Finish

Zoals u ziet voeren wij meerdere vormen van spuitwerk uit in Amsterdam. Onze spuiterij kan uw keuken spuiten, maar ook kunt u uw interieur laten spuiten in onze interieurspuiterij. Maar ook kunt u uw auto laten spuiten in onze autospuiterij. Wat voor een spuitwerk wilt u aan Re-Finish uitbesteden? U kunt Re-Finish bellen op 075-8906718. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@re-finish.nl. U kunt verschillend spuitwerk laten uitvoeren in onze autospuiterij, meubelspuiterij of interieurspuiterij, maar ook kunt u uw keuken laten spuiten. Ook voor verchromen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor schadeherstel of vakkundig spuitwerk in Amsterdam gaat u dus naar Re-Finish.

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: