• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Spuiterij Purmerend

Spuiterij Re-Finish

In eerste instantie zijn wij begonnen met schadeherstel. Inmiddels kunt u ons vanuit Purmerend niet alleen inschakelen voor schadeherstel maar ook voor meubelspuiterij, autospuiterij en interieurspuiterij. Zelfs kunt u uw materialen laten verchromen door Re-Finish. Ook bij schade aan uw auto, kunt u het schadeherstel door ons laten uitvoeren in onze autospuiterij. Zoals u ziet, kunt u bij onze spuiterij terecht voor verschillende soorten spuitwerk. Heeft u spuitwerk in Purmerend? Laat dit dan uitvoeren in onze spuiterij. Wilt u advies over spuitwerk? Kom dan langs in onze spuiterij voor advies op maat.

Onze spuiterij en uw voordelen

 • U kiest alle kleuren
 • Uw meubilair wordt gehaald en gebracht
 • U hoeft niet te wachten
 • U krijgt altijd een scherpe prijs
 • Elk project is binnen 5 werkdagen klaar

Wij kunnen uw keuken spuiten in Purmerend

Wij kunnen in onze spuiterij uw keuken spuiten. Als wij uw keuken spuiten, doen wij dat secuur met oog op de details. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren als wij uw keuken spuiten. Geef ook uw wensen aan, zodat wij deze kunnen realiseren. Zo weet u zeker dat als wij de keuken spuiten, dit voldoet aan uw eisen. In onze spuiterij maken wij uw keuken weer als nieuw. Wilt u uw keuken restylen in onze spuiterij? Ook dat is mogelijk.

Zowel meubelspuiterij als interieurspuiterij

Wilt u nieuwe meubels in Purmerend? Laat dan uw meubels spuiten in onze meubelspuiterij. Wij zullen dit doen aan de hand van uw wensen zodat u het resultaat krijgt dat u wenst. Ook kunnen wij in onze interieurspuiterij uw interieur weer als nieuw laten ogen. Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten spuitwerk. Zo weet u dat u werkt met een ervaren professional. Er is veel mogelijk in onze meubelspuiterij en interieurspuiterij. Wilt u in Purmerend ook gebruik maken van onze interieurspuiterij of meubelspuiterij?

Verchromen in de omgeving van Purmerend

Re-Finish doet meer dan alleen spuitwerk. Zo kunt u in Purmerend ook terecht bij ons om uw materialen te laten verchromen. Tijdens het verchromen letten wij op de details en leveren wij kwaliteit. Wilt u meer weten over verchromen door Re-Finish? Neem contact op zodat wij u de informatie kunnen geven over verchromen die u nodig heeft.

Neem contact op vanuit Purmerend

Zoals u merkt is er veel mogelijk op het gebied van spuitwerk bij Re-Finish. Van uw keuken spuiten in Purmerend in onze spuiterij tot het spuiten van uw interieur in onze interieurspuiterij. Maar ook voor schadeherstel in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren het benodigde spuitwerk uit in onze autospuiterij. Welk spuitwerk besteedt u uit aan Re-Finish? U kunt ons bellen op 075-8906718. Maar mailen kan natuurlijk ook naar info@re-finish.nl. Heeft u een klus voor onze interieurspuiterij, autospuiterij of meubelspuiterij? Of wilt u materialen laten verchromen? Dat kan dagelijks, want Re-Finish is dagelijks geopend.

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: