• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Spuiterij Hoofddorp

Voor schadeherstel of meubels uit Hoofddorp verchromen

Bent u op zoek naar een vakkundige interieurspuiterij, autospuiterij of meubelspuiterij nabij Hoofddorp, dan hoeft u niet verder te zoeken. Met spuiterij Re-Finish heeft u een specialist gevonden in allerhande spuitwerk. Wij zijn zowel een autospuiterij voor schadeherstel, maar kunnen ook uw meubels spuiten, verchromen of metalliseren en zelfs uw complete keuken spuiten! Wat mogen wij voor u betekenen? Geef uw wensen aan ons door. Dan verzorgen wij graag vakkundig spuitwerk voor uw spullen in Hoofddorp.

Wat kan onze meubelspuiterij of interieurspuiterij voor u betekenen?

Onze spuiterij neemt allerhande klussen aan. Zo werken wij voor zowel particulieren als bedrijven. En zo spuiten, verchromen of metalliseren wij net zo graag één klein ladekastje als een compleet kantoor in Hoofddorp. Wij zorgen er graag voor dat u uw afgebladderde meubels van (emotionele) waarde niet weg hoeft te gooien. Wij geven ze een tweede leven! Laat ons uw meubels, interieur of misschien uw auto spuiten, verchromen of metalliseren. Benader vandaag nog onze interieurspuiterij voor spuitwerk dat aan al uw wensen voldoet!

Spuiterij Hoofddorp

Vijf voordelen van onze spuiterij

Wilt u dat wij uw auto, meubels of interieur uit Hoofddorp onder handen nemen? Bij onze interieurspuiterij geniet u van de volgende vijf voordelen:

 • Keuze uit alle mogelijke kleuren
 • Onze vakmensen helpen u direct
 • Halen en brengen van uw meubels
 • Scherpe tarieven voor al onze diensten
 • Al binnen 5 werkdagen is uw project klaar

Laat ons uw keuken in Hoofddorp spuiten

Onze interieurspuiterij geeft uw keuken graag een compleet nieuwe look en daarmee een volwaardig tweede leven. Laat ons uw keuken eerst zorgvuldig demonteren. Vervolgens nemen wij deze mee naar onze meubelspuiterij. Daar spuiten of verchromen wij uw keuken in uw favoriete kleur. Naderhand brengen wij uw keuken snel weer terug. U heeft dan een unieke keuken die weer oogt als nieuw! Wanneer mag onze interieurspuiterij uw keuken spuiten? Geef direct aan ons door wat uw wensen zijn aangaande het spuitwerk.

Perfect schadeherstel

Heeft u met uw auto schade opgelopen? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een bedrijf dat vakkundig schadeherstel in Hoofddorp uitvoert. We helpen u graag! Voor het schadeherstel is het merk of type auto niet zo belangrijk; bij bijna ieder merk en model herstellen we de schade vakkundig. We spuiten met grote precisie beschadigingen aan de lak over. Uw auto zal er weer als nieuw uitzien! Wilt u liever een nieuwe kleur op uw auto? Ook dat regelen we vakkundig voor u in Hoofddorp. Ook voor uw meubels en andere spullen kunnen we schadeherstel in Hoofddorp voor u uitvoeren. We kunnen deze prachtig voor u overspuiten, verchromen of metalliseren. Bij ons weet u zeker dat u een product met een prachtig strak eindresultaat krijgt. Uw spullen zullen er weer als nieuw uitzien! Natuurlijk houden we hierbij altijd rekening met uw wensen. Geef deze aan ons door en wij zorgen voor een geweldig resultaat.

Objecten laten metalliseren

Behalve objecten laten spuiten of verchromen, kunnen we ook materiaal voor u metalliseren in Hoofddorp. Vloeibaar gemaakte legeringen van 85% zink en 15% aluminium worden hierbij op een ruw gestraald oppervlak gespoten. De draad met de legering wordt getransporteerd door een spuitpistool en met een vlam verhit. Dit metaal wordt dan met perslucht uit het pistool geblazen, waardoor de legering glad op het materiaal gespoten wordt. Met deze methode brengen we één of meerdere lagen met een dikte van 30 tot 120 micron aan. Dit zorgt voor een goed hechtende beschermlaag die er strak uitziet. Metalliseren heeft een aantal voordelen ten opzichte van galvaniseren:

 • Het vormt een prachtig strakke, effen laag
 • Na het metalliseren kan er gepoedercoat worden
 • De chemische samenstelling van staal wordt niet beïnvloed
 • Er wordt gewerkt met een kathodische bescherming

Of u gaat voor galvaniseren of metalliseren is afhankelijk van het object waar het om gaat en de gewenste afwerking. Elk object is anders, dus iedere klus vereist maatwerk. Maar we denken daarin graag met u mee! Wilt u een object laten metalliseren in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Interesse in spuitwerk of schadeherstel nabij Hoofddorp?

Spuiterij Re-Finish levert u graag precies dat spuitwerk dat u voor ogen heeft in Hoofddorp. Benader onze autospuiterij voor schadeherstel. Neem contact op met onze meubelspuiterij als u uw meubels een make-over gunt. Of laat onze interieurspuiterij uw volledige keuken spuiten. U kunt uw wensen achterlaten op ons online contactformulier, geef ze door via 075-8906718 of mail naar onze spuiterij via info@re-finish.nl. Wist u dat wij dagelijks geopend zijn? Kom dus direct vanuit Hoofddorp naar interieurspuiterij en autospuiterij Re-Finish!

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: