• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Spuiterij Haarlem

Van schadeherstel uitgegroeid tot meubelspuiterij en meer

Toen wij met Re-Finish zijn gestart, zijn wij begonnen met schadeherstel bij auto’s.
Tegenwoordig kunt u ons vanuit Haarlem inschakelen als meubelspuiterij, interieurspuiterij en autospuiterij. Wilt u uw materialen laten verchromen of metalliseren? Ook dat kan bij Re-Finish. Maar u kunt ook nog steeds bij ons terecht voor schadeherstel. Wij kunnen bijvoorbeeld uw auto spuiten in onze autospuiterij. Als wij spuitwerk uitvoeren in onze spuiterij, letten wij op de details en afwerking. Weet u al wat u in Haarlem aan onze spuiterij wilt uitbesteden op het gebied van spuitwerk? Wij kunnen u adviseren over spuitwerk, zodat u het gewenste resultaat krijgt van onze spuiterij.

Spuiterij Haarlem

De voordelen van onze spuiterij

 • U hoeft niet te wachten
 • U kiest alle kleuren
 • Elk project is binnen 5 werkdagen klaar
 • Uw meubilair wordt gehaald en gebracht
 • U krijgt altijd een scherpe prijs

Keuken spuiten in Haarlem?

Wilt u in onze spuiterij uw keuken laten spuiten? Geef aan wat uw wensen zijn als wij uw keuken gaan spuiten. Zo krijgt u het gewenste resultaat als wij uw keuken spuiten. Nadat uw keuken in onze spuiterij is geweest, zal deze er weer als nieuw uitzien. Ook kunt u in de spuiterij uw keuken laten restylen.

Kies in Haarlem voor onze interieurspuiterij en meubelspuiterij

Wilt u uw meubels laten spuiten? Dat kan in onze meubelspuiterij. Bent u niet meer tevreden over de kleuren van uw interieur? In de interieurspuiterij kunnen wij uw interieur van een nieuw kleur voorzien. Wij voeren diverse spuitwerkzaamheden uit in de interieurspuiterij en meubelspuiterij. Wat verwacht u in Haarlem van de interieurspuiterij en meubelspuiterij van Re-Finish?

Schadeherstel: weer als nieuw!

Als uw schade op heeft gelopen met uw auto in Haarlem is het natuurlijk belangrijk dat deze schade vakkundig wordt hersteld. U wilt uiteraard dat uw auto er weer als nieuw uitziet! Re-Finish is gespecialiseerd in het uitvoeren van schadeherstel. Daarbij is het niet belangrijk van welk merk de auto is of welk model het is. Bijna ieder merk en model kunnen we voor u herstellen. Ook kunnen we uw auto in een compleet andere kleur spuiten, als u dat wenst. Dit gebeurt natuurlijk altijd met oog voor detail. We voeren overigens niet alleen schadeherstel bij auto’s uit, maar ook uw beschadigde meubels en andere spullen kunnen we herstellen. Schadeherstel is altijd maatwerk, dus we houden rekening met uw wensen. U weet zo zeker dat uw meubels weer helemaal worden zoals u voor ogen had!

Uw spullen laten metalliseren bij Re-Finish

We voeren niet alleen spuitwerk en schadeherstel uit, maar u kunt ook bij Re-Finish terecht om materiaal te laten metalliseren in Haarlem en omgeving. Bij het metalliseren worden legeringen (85% zink, 15% aluminium) vloeibaar gemaakt en op het oppervlak gespoten. Een vlam in een speciaal spuitpistool verhit de legering, en vervolgens wordt het gesmolten metaal met perslucht uit het pistool gespoten. Zo wordt de legering mooi glad op het materiaal aangebracht. Uw object wordt zo gecoat in een goed hechtende beschermlaag die er strak uitziet. Bovendien heeft metalliseren een aantal voordelen:

 • Het vormt een mooi strakke, effen laag
 • Na het metalliseren kan er gepoedercoat worden
 • De chemische samenstelling van staal wordt niet beïnvloed
 • Het zorgt voor een kathodische bescherming

Metalliseren is altijd maatwerk. Ook hierbij houden we dan ook altijd rekening met uw wensen. Zo krijgt u een perfect eindproduct! Wilt u een object laten metalliseren in Haarlem? Neem dan gerust contact met ons op! we adviseren u graag over de mogelijkheden.

Het verchromen van materialen in omgeving Haarlem

Zoals u leest, doen wij meer dan spuitwerk. Zo leveren wij schadeherstel, maar u kunt ons ook benaderen voor het verchromen van uw materialen in Haarlem. Laat u het verchromen uitvoeren door Re-Finish? Dan leveren wij kwaliteit en vakwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van verchromen? Benader ons dan, zodat wij u advies kunnen geven over verchromen.

Contactgegevens voor u in Haarlem

Op het gebied van spuitwerk is er veel bij ons mogelijk. U kunt in Haarlem een keuken laten spuiten in de spuiterij. In onze interieurspuiterij kunnen wij uw interieur van een nieuwe kleur voorzien. Maar voor schadeherstel en het spuitwerk dat hierbij komt kijken, kunt u ook nog steeds bij ons terecht in de autospuiterij. Wat voor een spuitwerk moeten wij voor u uitvoeren? Wij zijn telefonisch te bereiken op 075-8906718. U kunt ook een mail sturen naar info@re-finish.nl. Re-Finish is uw autospuiterij, meubelspuiterij en interieurspuiterij, maar u kunt bij ons ook uw keuken laten spuiten. Wilt u materialen verchromen of metalliseren? Schakel dan ook Re-Finish in. We zijn dagelijks geopend, dus kom vandaag nog langs bij Re-Finish vanuit Haarlem!

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: