Van schadeherstel uitgegroeid tot meubelspuiterij en meer

Toen wij met Re-Finish zijn gestart, zijn wij begonnen met schadeherstel bij auto’s.
Tegenwoordig kunt u ons vanuit Haarlem inschakelen als meubelspuiterij, interieurspuiterij en autospuiterij. Wilt u uw materialen laten verchromen? Ook dat kan bij Re-Finish. Maar u kunt ook nog steeds bij ons terecht voor schadeherstel. Wij kunnen bijvoorbeeld uw auto spuiten in onze autospuiterij. Als wij spuitwerk uitvoeren in onze spuiterij, letten wij op de details en afwerking. Weet u al wat u in Haarlem aan onze spuiterij wilt uitbesteden qua spuitwerk? Wij kunnen u adviseren over spuitwerk zodat u het gewenste resultaat krijgt van onze spuiterij.

Spuiterij Haarlem

Onze spuiterij en de USP’s

  • U hoeft niet te wachten
  • U kiest alle kleuren
  • Elk project is binnen 5 werkdagen klaar
  • Uw meubilair wordt gehaald en gebracht
  • U krijgt altijd een scherpe prijs

Keuken spuiten in Haarlem?

Wilt u in onze spuiterij uw keuken laten spuiten? Geef aan wat uw wensen zijn als wij uw keuken gaan spuiten. Zo krijgt u het gewenste resultaat als wij uw keuken spuiten. Nadat uw keuken in onze spuiterij is geweest, zal deze er weer als nieuw uitzien. Ook kunt u in de spuiterij uw keuken laten restylen.

Kies in Haarlem voor onze interieurspuiterij en meubelspuiterij

Wilt u uw meubels laten spuiten? Dat kan in onze meubelspuiterij. Bent u niet meer tevreden over de kleuren van uw interieur? In de interieurspuiterij kunnen wij uw interieur van een nieuw kleur voorzien. Wij voeren divers spuitwerk uit in de interieurspuiterij en meubelspuiterij. Wat verwacht u in Haarlem van de interieurspuiterij en meubelspuiterij van Re-Finish?

Het verchromen van materialen in omgeving Haarlem

Zo als u leest, doen wij meer dan spuitwerk. Zo leveren wij schadeherstel, maar u kunt ons ook benaderen voor het verchromen van uw materialen in Haarlem. Laat u het verchromen uitvoeren door Re-Finish? Dan leveren wij kwaliteit en vakwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van verchromen? Benader ons dan, zodat wij u advies kunnen geven over verchromen.

Contactgegevens voor u in Haarlem

Op het gebied van spuitwerk is er veel bij ons mogelijk. U kunt in Haarlem een keuken laten spuiten in de spuiterij. In onze interieurspuiterij kunnen wij uw interieur van een nieuwe kleur voorzien. Maar voor schadeherstel en het spuitwerk dat hierbij komt kijken, kunt u ook nog steeds bij ons terecht in de autospuiterij. Wat voor een spuitwerk moeten wij voor u uitvoeren? Wij zijn telefonisch te bereiken op 075-8906718. U kunt ook een mail sturen naar info@re-finish.nl. Re-Finish is uw autospuiterij, meubelspuiterij en interieurspuiterij, maar u kunt bij ons ook uw keuken laten spuiten. Wilt u materialen verchromen? Schakel dan ook Re-Finish in. Re-Finish is dagelijks geopend.