Van schadeherstel tot interieurspuiterij

Wij zijn als bedrijf gestart met schadeherstel voor auto’s. Maar inmiddels kunt u in Diemen bij ons terecht als autospuiterij, interieurspuiterij en meubelspuiterij. Maar ook voor het verchromen van materialen kunt u ons inschakelen. Is uw auto beschadigd? Dan voeren wij ook het schadeherstel uit. Wilt u een andere kleur op uw auto? Dit kunnen onze vakmensen doen in onze autospuiterij. Wij letten in onze spuiterij op de details wanneer wij spuitwerk uitvoeren. Wat wilt u vanuit Diemen in onze spuiterij aan spuitwerk laten uitvoeren? U kunt ook uw vragen over spuitwerk stellen door onze spuiterij te benaderen.

De USP’s van onze spuiterij

  • Elk project is binnen 5 werkdagen klaar
  • U hoeft niet te wachten
  • U kiest alle kleuren
  • U krijgt altijd een scherpe prijs
  • Uw meubilair wordt gehaald en gebracht

Spuiterij Diemen

Laat uw keuken in Diemen spuiten

U kunt in onze spuiterij zelfs uw keuken laten spuiten. Aan de hand van de wensen die u heeft, zullen wij uw keuken spuiten. Doordat u uw wensen aangeeft, kunnen wij de keuken spuiten zoals u dat voor ogen heeft. Wij maken uw keuken in onze spuiterij als nieuw. Wilt u uw keuken restylen? Dat kan ook in onze spuiterij.

Interieurspuiterij en meubelspuiterij in de omgeving Diemen

In onze meubelspuiterij kunnen wij uw meubels spuiten. Wilt u in uw interieur nieuwe kleuren aanbrengen? Laat uw interieur dan spuiten in onze interieurspuiterij. Qua spuitwerk zijn er in de meubelspuiterij en interieurspuiterij meerdere mogelijkheden. Wat zijn uw wensen in Diemen bij onze meubelspuiterij en interieurspuiterij? Geef deze aan zodat wij u maatwerk kunnen bieden.

Materialen in Diemen verchromen?

Wij zijn als bedrijf niet alleen inzetbaar voor spuitwerk. U kunt bij ons vanuit Diemen ook materialen laten verchromen. Schakelt u Re-Finish in voor dit proces? Dan kunt u ervan uitgaan dat er vakwerk wordt geleverd. Heeft u vragen met betrekking tot verchromen? Wij geven u graag meer advies over verchromen.

Neem contact op vanuit Diemen

Zoals u leest bieden wij diverse mogelijkheden als u spuitwerk wilt in Diemen. U kunt uw keuken laten spuiten in onze spuiterij. Wilt u een een nieuwe kleur op uw interieur? Dit verzorgen wij in onze interieurspuiterij. Schadeherstel voeren wij ook uit en als er spuitwerk nodig is, doen wij dit in onze autospuiterij. Weet u al welk spuitwerk u door Re-Finish wilt laten uitvoeren? Bel ons op 075-8906718. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar info@re-finish.nl. Laat uw spuitwerk uitvoeren in onze interieurspuiterij, autospuiterij of meubelspuiterij. Ook om uw keuken te laten spuiten en voor verchromen Re-Finish. Wij zijn dagelijks geopend.