• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Spuiterij Diemen

Van schadeherstel tot interieurspuiterij

Wij zijn als bedrijf gestart met schadeherstel voor auto’s. Inmiddels kunt u in Diemen bij ons terecht als autospuiterij, interieurspuiterij en meubelspuiterij. Maar ook voor het verchromen of metalliseren van materialen kunt u ons inschakelen. Is uw auto beschadigd? Dan voeren wij ook het schadeherstel uit. Wilt u een andere kleur op uw auto? Dit kunnen onze vakmensen voor u doen in onze autospuiterij. Wij letten in onze spuiterij op de details wanneer wij spuitwerk uitvoeren. Wat wilt u vanuit Diemen in onze spuiterij aan spuitwerk laten uitvoeren? U kunt ook uw vragen over spuitwerk stellen door onze spuiterij te benaderen.

Onze spuiterij: de voordelen

 • Elk project is binnen 5 werkdagen klaar
 • U hoeft niet te wachten
 • U kiest alle kleuren
 • U krijgt altijd een scherpe prijs
 • Uw meubilair wordt gehaald en gebracht

Spuiterij Diemen

Laat uw keuken in Diemen spuiten

U kunt in onze spuiterij zelfs uw keuken laten spuiten. Aan de hand van de wensen die u heeft, zullen wij uw keuken spuiten. Wij zullen de keuken spuiten zoals u dat voor ogen heeft. We zorgen altijd voor een perfect eindresultaat. Wij maken uw keuken in onze spuiterij als nieuw. Wilt u uw keuken restylen? Dat kan ook in onze spuiterij.

Interieurspuiterij en meubelspuiterij in de omgeving Diemen

In onze meubelspuiterij kunnen wij uw meubels spuiten. Wilt u in uw interieur nieuwe kleuren aanbrengen? Laat uw interieur dan spuiten in onze interieurspuiterij. Wat betreft spuitwerk zijn er in de meubelspuiterij en interieurspuiterij meerdere mogelijkheden. Wat zijn uw wensen in Diemen bij onze meubelspuiterij en interieurspuiterij? Geef deze aan zodat wij u maatwerk kunnen bieden.

Schadeherstel vakkundig uitgevoerd

Heeft u schade opgelopen met uw auto? Dan wilt u natuurlijk dat deze schade vakkundig hersteld wordt in Diemen, zodat u er niets meer van ziet. Re-Finish voert deskundig schadeherstel voor u uit. Welk merk of model de auto is, is hierbij niet van belang. Bijna ieder merk en model kunnen we herstellen. We spuiten heel precies de beschadigingen over, en uw auto zal er weer als nieuw uitzien! Wilt u liever uw auto in een andere kleur laten spuiten? Ook dat is geen probleem! U heeft de keuze uit vele verschillende kleuren. En niet alleen voor schadeherstel aan uw auto kunt u bij ons terecht, maar ook beschadigde meubels of andere spullen kunnen we voor u herstellen. Hierbij is iedere klus altijd maatwerk, dus we houden rekening met uw wensen. Zo weet u zeker dat uw product helemaal wordt zoals uw voor ogen had!

Ook voor metalliseren

We doen bij Re-Finish veel meer dan alleen spuiten en schadeherstel. We kunnen voor u in Diemen ook materiaal metalliseren. Bij deze methode worden vloeibaar gemaakte legeringen (85% zin, 15% aluminium) op het oppervlak gespoten met een speciaal pistool. Een vlam in dit pistool verhit de legering, en vervolgens wordt het gesmolten metaal met perslucht uit het pistool gespoten. De legering wordt zo heel mooi glad op het materiaal aangebracht. Uw object wordt zo bedekt met een mooie, goed hechtende beschermlaag met een strakke look. Metalliseren heeft bovendien een aantal mooie voordelen:

 • Het vormt een mooi strakke, effen laag
 • Na het metalliseren kan er gepoedercoat worden
 • De chemische samenstelling van staal wordt niet be├»nvloed
 • Het zorgt voor een kathodische bescherming

Natuurlijk is dit echt maatwerk. We houden bij het metalliseren dan ook altijd rekening met uw wensen, zodat het eindresultaat helemaal wordt zoals uw bedacht had. Wilt u een object laten metalliseren in Diemen? Neem gerust contact met ons op!

Materialen in Diemen verchromen?

Wij zijn als bedrijf niet alleen inzetbaar voor spuitwerk. U kunt bij ons vanuit Diemen ook materialen laten verchromen. Schakelt u Re-Finish in voor dit proces? Dan kunt u ervan uitgaan dat er vakwerk wordt geleverd. Heeft u vragen met betrekking tot verchromen? Wij geven u graag meer advies over verchromen.

Neem contact op vanuit Diemen

Zoals u leest bieden wij diverse mogelijkheden als u spuitwerk wilt in Diemen. U kunt uw keuken laten spuiten in onze spuiterij. Wilt u een een nieuwe kleur op uw interieur? Dit verzorgen wij in onze interieurspuiterij. Schadeherstel voeren wij ook uit en als er spuitwerk nodig is, doen wij dit in onze autospuiterij. Weet u al welk spuitwerk u door Re-Finish wilt laten uitvoeren? Bel ons op 075-8906718. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar info@re-finish.nl. Laat uw spuitwerk uitvoeren in onze interieurspuiterij, autospuiterij of meubelspuiterij. Ook om uw keuken te laten spuiten, metalliseren en voor verchromen in Diemen kiest u Re-Finish.

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: