• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Spuiterij Beverwijk

Uw spuiterij Re-Finish

Re-Finish is gestart met schadeherstel. Maar tegenwoordig doen wij zoveel meer. Zo kunt u in Beverwijk ons inschakelen als interieurspuiterij, meubelspuiterij en autospuiterij. Maar ook kunt u verschillende materialen laten verchromen door ons bedrijf. Heeft u schade aan uw auto? Wij voeren het schadeherstel uit en het spuitwerk verzorgen wij in onze autospuiterij. Uw auto zal weer als nieuw ogen. Onze spuiterij is breed inzetbaar voor verschillende soorten spuitwerk. U kunt uw spuitwerk in Beverwijk uitbesteden aan Re-Finish. Door te kiezen voor een professionele spuiterij, krijgt u vakwerk.

Wat kunt u verwachten van onze spuiterij

 • U hoeft niet te wachten
 • Uw meubilair wordt gehaald en gebracht
 • U krijgt altijd een scherpe prijs
 • Elk project is binnen 5 werkdagen klaar
 • U kiest alle kleuren

Keuken spuiten in Beverwijk?

Nieuwe keuken? U kunt ook uw keuken laten spuiten in onze spuiterij. Wanneer wij uw keuken spuiten, leveren wij vakwerk. En wanneer wij uw keuken spuiten, heeft u het gevoel dat u een nieuwe keuken heeft. Onze spuiterij heeft al meerdere keukens gespoten. En al onze klanten waren verheugd over het resultaat. Kies er daarom voor om uw keuken te laten spuiten in onze spuiterij.

Re-Finish meubelspuiterij en interieurspuiterij

Is het tijd voor nieuwe meubels in Beverwijk? U kunt er ook voor kiezen om uw meubels te laten spuiten in onze meubelspuiterij. Geef uw wensen en verwachtingen aan, zodat wij maatwerk kunnen leveren in onze meubelspuiterij. Ook als het tijd is voor een nieuw interieur kunt u bij ons terecht. Wij hebben de beschikking over een interieurspuiterij. Een nieuwe kleur doet wonderen, en zo lijkt het net alsof u een nieuw interieur heeft. Op het gebied van spuitwerk is er veel mogelijk in onze meubelspuiterij en interieurspuiterij. Heeft u in Beverwijk ook interesse in de mogelijkheden van onze interieurspuiterij en meubelspuiterij?

Schadeherstel: uw auto weer als nieuw

Heeft u schade aan uw auto? U wilt dat natuurlijk dat er vakkundig schadeherstel in Beverwijk uitgevoerd wordt. Re-Finish helpt u graag! Het merk of type van uw auto maakt niet uit. Bij bijna ieder merk en model voeren we schadeherstel voor u uit. We spuiten heel precies de beschadigingen aan de lak over. Uw auto zal er weer als nieuw uitzien! Wilt u uw auto liever in een andere kleur laten spuiten? Ook daarvoor kunt u in Beverwijk bij ons terecht! U heeft de keuze uit vele verschillende kleuren. Bovendien voeren we ook schadeherstel uit aan beschadigde meubels of andere spullen. Dit doen we door uw object over te spuiten, te metalliseren of te verchromen. Dit is natuurlijk echt maatwerk, dus we houden altijd rekening met uw wensen. Zo weet u zeker dat u een product met een prachtig eindresultaat krijgt!

Uw spullen laten metalliseren

U kunt bij Re-Finish niet alleen terecht om objecten te laten spuiten of te verchromen, maar u kunt bij ons ook objecten laten metalliseren in Beverwijk. Bij deze methode worden vloeibaar gemaakte legeringen (85% zink en 15% aluminium) op een ruw gestraald oppervlak gespoten. Deze legering wordt met een vlam verhit in een spuitpistool. Dit gesmolten metaal wordt vervolgens met perslucht uit het pistool geblazen. Zo wordt de legering mooi glad op het metaal gespoten. Uw object wordt dus bedekt met een mooie, goed hechtende beschermlaag die er heel strak uitziet. Het metalliseren heeft ook een aantal belangrijke voordelen in vergelijking met galvaniseren:

 • Het vormt een mooi strakke, effen laag
 • Na het metalliseren kan het object gepoedercoat worden
 • De chemische samenstelling van staal wordt niet be├»nvloed
 • Het zorgt voor een kathodische bescherming

Metalliseren is echt maatwerk, want ieder object is anders. Maar we denken graag met u mee. Wilt u een object laten metalliseren in Beverwijk? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. We adviseren u graag.

Verchromen in omgeving Beverwijk

Wist u dat u bij ons terecht kunt voor meer dan spuitwerk alleen? U kunt in Beverwijk ons ook inschakelen voor het verchromen van materialen. Welke materialen wilt u laten verchromen? Als u voor Re-Finish kiest, krijgt u kwaliteit in het verchromen van materialen. Heeft u specifieke wensen of eisen op het gebied van verchromen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benader Re-Finish vanuit Beverwijk

Met spuitwerk is er zeer veel mogelijk bij Re-Finish. U kunt uw keuken laten spuiten in Beverwijk. Maar dat is niet het enige wat mogelijk is in onze spuiterij. Wij hebben ook de beschikking over onze eigen interieurspuiterij en voor schadeherstel bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wat kan onze spuiterij voor u betekenen? Bel ons op 075-8906718. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@re-finish.nl. Welke werkzaamheden heeft u voor onze autospuiterij, meubelspuiterij of interieurspuiterij? Wellicht het verchromen van materialen? Voor spuitwerk, verchromen of metalliseren in Beverwijk gaat u naar Re-Finish.

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: