• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Spuiterij Badhoevedorp

Re-Finish, meer dan een spuiterij alleen

Re-Finish is in eerste instantie gestart met schadeherstel. Tegenwoordig kunt u vanuit Badhoevedorp ons benaderen als interieurspuiterij, meubelspuiterij en autospuiterij. Maar ook als u materialen wilt laten verchromen, kan Re-Finish dit verzorgen. Maar ook zijn wij nog steeds actief op het gebied van schadeherstel. Zo kunnen wij uw auto spuiten in onze autospuiterij. U zult het vakwerk afzien aan ons spuitwerk. Onze spuiterij biedt meerdere mogelijkheden als het aankomt op spuitwerk. Besteed daarom uw spuitwerk in Badhoevedorp uit aan de spuiterij van Re-Finish.

Spuiterij Badhoevedorp

Waarom kiest u voor onze spuiterij?

 • Uw meubilair wordt gehaald en gebracht
 • Elk project is binnen 5 werkdagen klaar
 • U krijgt altijd een scherpe prijs
 • U hoeft niet te wachten
 • U kiest alle kleuren

Kies ervoor om uw keuken te spuiten in Badhoevedorp

Een nieuwe keuken hoeft niet altijd te betekenen dat u een nieuwe keuken aanschaft. U kunt er ook voor kiezen om uw keuken te laten spuiten. Door een keuken te laten spuiten heeft u toch het gevoel een nieuwe keuken te hebben. En u zult dan ook besparen op de kosten. In onze spuiterij kunnen wij de keuken spuiten. Hierbij letten wij op de afwerking en de details. Wij leveren in onze spuiterij vakwerk, ook wanneer wij uw keuken spuiten.

Zowel interieurspuiterij als meubelspuiterij

Bent u in Badhoevedorp toe aan een vernieuwing van uw meubels? Kies er dan voor om uw meubels te laten spuiten in onze meubelspuiterij. In onze meubelspuiterij is er van alles mogelijk om uw meubels weer als nieuw te laten ogen. Maar ook kunt u uw interieur laten spuiten in de interieurspuiterij. Laat een nieuw kleurtje aanbrengen in onze interieurspuiterij en het is net of u een nieuw interieur heeft. Kies in Badhoevedorp ervoor om uw spuitwerk uit te laten voeren in onze meubelspuiterij of interieurspuiterij.

Laat uw materialen in Badhoevedorp verchromen

Re-Finish is meer dan spuitwerk. U kunt vanuit Badhoevedorp ook uw materialen bij ons laten verchromen. Het verchromen van materialen kunt u het beste laten uitvoeren door een professioneel bedrijf zoals Re-Finish. Zo weet u dat er vakwerk wordt geleverd wanneer wij uw materialen verchromen.

Benader Re-Finish vanuit Badhoevedorp

Wilt u spuitwerk uitbesteden aan Re-Finish? Dat kan in onze interieurspuiterij, autospuiterij of meubelspuiterij. Zoals u heeft gelezen is er van alles mogelijk in onze spuiterij. Maar ook kunt u nog steeds voor schadeherstel terecht bij Re-Finish. Wat zijn uw verwachtingen van onze spuiterij? Wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan naar 075-8906718. U kunt ook een mail sturen naar info@re-finish.nl. Wij zijn uw meubelspuiterij, interieurspuiterij en autospuiterij. En u kunt dagelijks terecht bij Re-Finish voor uw spuitwerk en meer.

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: