• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Spuiterij Amstelveen

Expert voor schadeherstel of meubels verchromen nabij Amstelveen

Zoekt u naar een ervaren interieurspuiterij, autospuiterij of meubelspuiterij nabij Amstelveen? Maak dan een afspraak bij Re-Finish. Waar u eerst alleen bij onze autospuiterij terecht kon voor vakkundig schadeherstel, zijn wij nu ook uw partner als u uw meubels wilt laten spuiten, verchromen of metalliseren. Onze spuiterij kan zelfs uw complete keuken spuiten! Kortom, voor al het spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Bel 075-8906718 en vertel ons welk spuitwerk wij in Amstelveen mogen verwezenlijken.

Wat onze meubelspuiterij en interieurspuiterij zoal doet

Onze spuiterij verleent diensten aan zowel particulieren als bedrijven in Amstelveen. Met hetzelfde plezier en dezelfde passie spuiten of verchromen wij één enkel ladekastje als een compleet kantoor in Amstelveen. U hoeft uw afgebladderde meubels van (emotionele) waarde niet weg te gooien. Gun ze een tweede leven en laat ze door ons spuiten, verchromen of metalliseren. Wij zorgen voor strak en duurzaam spuitwerk op uw auto, meubels of uw complete interieur. Maak vandaag nog een afspraak met interieurspuiterij Re-Finish.

Hiervoor staat spuiterij Re-Finish

Als ervaren en veelzijdige interieurspuiterij nabij Amstelveen, staan wij voor de volgende zekerheden:

 • U kunt kiezen uit alle mogelijke kleuren
 • U betaalt een scherpe prijs voor ons werk
 • Uw project is al binnen 5 werkdagen klaar
 • Uw meubilair wordt gehaald en teruggebracht
 • U hoeft niet te wachten, wij staan u direct te woord

Spuiterij Amstelveen

Wilt u uw keuken in Amstelveen spuiten?

Als uw keuken niet meer volledig voldoet aan uw wensen, is het verstandig onze interieurspuiterij in te schakelen. Wij demonteren uw keuken vakkundig, nemen deze zorgvuldig mee en spuiten of verchromen uw keuken in onze meubelspuiterij in uw favoriete kleur. Uiteraard brengen wij hem ook weer netjes terug. Zo beschikt u over een unieke, als nieuw ogende, keuken. Vertel onze interieurspuiterij wat uw wensen zijn aangaande spuitwerk. Wij komen graag uw keuken spuiten!

Ook voor schadeherstel

Heeft u met uw auto schade opgelopen in Amstelveen? Dan wilt u natuurlijk dat deze weer vakkundig hersteld wordt! We helpen u hierbij graag. Het merk of type auto is niet van belang, we kunnen de schade bij vrijwel ieder merk vakkundig herstellen. Met veel precisie spuiten we beschadigingen aan de autolak over, zodat uw auto er weer als nieuw uitziet. Schadeherstel in Amstelveen is ook mogelijk voor uw oude spullen en meubels. Deze kunnen we prachtig voor u overspuiten of verchromen. Wilt u een nieuwe kleur op uw auto? Ook dat kunnen we vakkundig voor u regelen in Amstelveen. U bent bij ons verzekerd van een strak eindresultaat en spullen die er weer helemaal als nieuw uitzien. En we houden natuurlijk altijd rekening met uw wensen! Geef ze aan ons door en wij zorgen voor een prachtig resultaat op maat.

Uw spullen laten metalliseren

Behalve schadeherstel of het laten spuiten of verchromen, kunnen we ook materiaal voor u metalliseren in Amstelveen. Hierbij worden vloeibaar gemaakte legeringen van 85% zink en 15% aluminium op een ruw gestraald oppervlak gespoten. De draad met de legering wordt door een spuitpistool getransporteerd en met een vlam verhit. Het vloeibare metaal wordt door perslucht uit het pistool geblazen. Zo wordt één of meerdere lagen van de legering aangebracht met een dikte van 30 tot 120 micron. Zo wordt een goed hechtende beschermlaag gevormd. Metalliseren heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van galvaniseren:

 • Het vormt een zeer strakke en effen laag
 • Hierna kan perfect gepoedercoat worden, indien gewenst
 • Er wordt geen invloed uitgeoefend op de chemische samenstelling van staal
 • Je werkt met een kathodische bescherming

Ieder object is anders en elke klus vereist dan ook maatwerk. Wilt u een object laten metalliseren in Amstelveen? Neem dan gerust contact met ons op! We adviseren u graag over de beste behandeling voor uw object in Amstelveen.

Benader Re-Finish vanuit Amstelveen

Benader spuiterij Re-Finish als u vakkundig en strak spuitwerk wenst in Amstelveen. Zo verzorgt onze autospuiterij spoedig schadeherstel. Onze meubelspuiterij geeft uw meubels een tweede leven. En onze interieurspuiterij kan moeiteloos uw keuken spuiten. Benader onze spuiterij via 075-8906718, mail naar info@re-finish.nl of vul uw wensen voor spuitwerk of schadeherstel in op ons online contactformulier. Wij zijn dagelijks geopend, dus kom direct langs bij interieurspuiterij en autospuiterij Re-Finish vanuit Amstelveen!

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: