• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Spuiterij Alkmaar

Van schadeherstel tot interieurspuiterij

Toen we begonnen als spuitbedrijf voerden we voornamelijk schadeherstel uit bij auto’s. Maar tegenwoordig kunt u ons vanuit Alkmaar als interieurspuiterij, autospuiterij en meubelspuiterij inzetten. Ook metalliseren en verchromen we verschillende materialen. Maar natuurlijk zijn we ook nog steeds specialist in schadeherstel. Of wilt u uw auto laten spuiten in onze autospuiterij? Ons spuitwerk is echt vakwerk, en we werken dan ook met oog voor detail. Welk spuitwerk kunnen we voor u in Alkmaar uitvoeren in onze spuiterij? Wilt u advies over welk spuitwerk geschikt is voor uw object? Onze spuiterij adviseert u graag! Neem gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor Re-Finish?

 • U kiest zelf alle kleuren
 • U hoeft niet te wachten
 • Uw meubilair wordt opgehaald en teruggebracht
 • Bij ons krijgt u altijd een scherpe prijs
 • Altijd binnen 5 werkdagen klaar

Laat uw keuken in Alkmaar spuiten

U kunt in onze spuiterij ook uw keuken laten spuiten. Heeft u specifieke wensen als we uw keuken spuiten? Geef deze aan ons door, dan houden we daar rekening mee. Zo krijgt u altijd het gewenste resultaat als u door Re-Finish uw keuken laat spuiten. Een nieuwe kleur op uw keuken door onze spuiterij geeft uw keuken een compleet andere look! En u kunt bij onze spuiterij ook de keuken restylen.

Spuiterij Alkmaar

Interieurspuiterij en meubelspuiterij

Wilt u uw meubels laten spuiten in Alkmaar? Dat is geen probleem bij onze meubelspuiterij. Om uw interieur een nieuwe look te geven hoeft u geen nieuwe meubels te kopen, u kunt uw meubels gewoon laten spuiten! Een nieuwe kleur geeft al meteen een totaal ander uiterlijk. We hebben veel ervaring met allerlei soorten spuitwerk in de interieurspuiterij en meubelspuiterij. Wilt u in Alkmaar ook gebruik maken van onze meubelspuiterij en interieurspuiterij? Neem contact met ons op!

Vakkundig schadeherstel

Natuurlijk kan het gebeuren dat u schade heeft gereden met uw auto in Alkmaar. U wilt natuurlijk dat die schade perfect hersteld wordt, zodat er niets meer van te zien is. Re-Finish is uw specialist in het uitvoeren van schadeherstel! Hiervoor is het niet van belang welk merk uw auto is, of welk model auto u heeft. Bijna ieder merk en model kunnen we voor u herstellen. Ook kunt u bij ons terecht om uw auto in een totaal andere kleur te laten spuiten. Zowel het spuiten als het schadeherstel gebeurt altijd met oog voor detail, zodat we een perfect eindresultaat bereiken. Heeft u beschadigde meubels of andere spullen in Alkmaar? Ook daarvoor kunnen we schadeherstel uitvoeren in onze spuiterij. We houden hierbij altijd rekening met uw wensen. Uw auto, meubels of andere spullen in Alkmaar zullen we weer uitzien als nieuw!

Ook voor metalliseren gaat u naar Re-Finish

U kunt niet alleen voor spuitwerk en schadeherstel bij Re-Finish terecht, maar we kunnen ook materiaal voor u in Alkmaar metalliseren. Hierbij worden in een speciaal spuitpistool legeringen van zink en aluminium vloeibaar gemaakt en op het materiaal gespoten. Zo wordt het metaal mooi glad op het materiaal aangebracht. Met metalliseren wordt uw object dus gecoat in een goed hechtende beschermlaag met een strakke look. Metalliseren heeft een aantal mooie voordelen:

 • Het vormt een mooi strakke, effen laag
 • Na het metalliseren kan er gepoedercoat worden
 • De chemische samenstelling van staal wordt niet beïnvloed
 • Het zorgt voor een kathodische bescherming

We werken bij het metalliseren altijd heel precies, en houden rekening met uw wensen. Alleen dan zorgen we voor een perfect eindproduct! Wilt u materiaal laten metalliseren in Alkmaar en omgeving? Neem dan contact met ons op! We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Kies voor verchromen in Alkmaar

Behalve allerlei soorten spuitwerk en het metalliseren van materiaal, kunt u bij ons ook kiezen om materialen te laten verchromen in Alkmaar. Hierbij zorgen we natuurlijk voor de mooiste kwaliteit. Wilt u meer weten over het laten verchromen door Re-Finish? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op met Re-Finish

Re-Finish biedt vele mogelijkheden op het gebied van spuitwerk. U kunt uw keuken in Alkmaar laten spuiten in onze spuiterij. Maar ook uw interieur vernieuwen we graag voor u in onze interieurspuiterij. En zoekt u een vakkundig bedrijf voor schadeherstel? Of wilt u een object laten metalliseren? Ook dan moet u bij Re-Finish zijn! Neem snel contact met ons op en bel naar 075-8906718. U kunt ons ook mailen via info@re-finish.nl. Als u een betrouwbaar bedrijf zoekt voor schadeherstel of metalliseren gaat u naar Re-Finish!

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: