Het spuitwerk van Re-Finish

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de uitvoering van vakkundig spuitwerk? Schakel dan de specialisten van Re-Finish in. Onze specialisatie ligt bij het spuiten van meubels, interieur en auto’s. Op deze manier kunnen wij uw auto of meubels een compleet nieuwe uitstraling geven. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 075-8906718. Wij verzorgen uw spuitwerk op een professionele manier.

Geef uw meubels of interieur een tweede leven met ons spuitwerk

Heeft u nog veel oude meubels in uw opslag staan en heeft u hier nog geen bestemming voor gevonden? Bij Re-Finish is het mogelijk om deze meubels een tweede leven te geven. Door de meubels door ons te laten overspuiten, worden de meubels weer als nieuw. U heeft bij ons de keuze uit vrijwel iedere kleur. Op deze manier passen uw oude meubels perfect bij de rest van uw interieur. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen voor onze diensten als spuiterij. Maak dus snel een afspraak en geef uw wensen aan ons door.

Welke voordelen hebben wij als spuiterij te bieden?

Kiest u voor de diensten van onze spuiterij? Dan kunt u rekenen op verschillende voordelen. U kunt bij ons terecht voor:

  • Een uiterst snelle service
  • Een zeer scherpe prijs
  • Een ruime keuze uit vrijwel iedere kleur
  • Een afronding van uw project binnen 5 dagen
  • Een haal- en brengservice voor uw meubels

Spuitwerk

Het beste schadeherstel met ons spuitwerk

Ook voor schadeherstel aan uw meubels, auto of interieur bent u bij Re-Finish aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen de opgelopen schade aan uw auto of meubels uitstekend wegwerken door een vakkundige voorbehandeling. Na deze voorbehandeling kan het meubelstuk of de auto opnieuw gespoten worden met een kleur naar wens. Wij zorgen ervoor dat uw meubelstuk of auto er weer uitziet als nieuw. Wilt u een afspraak maken voor ons spuitwerk? Benader ons dan via onderstaande contactgegevens.

Bel of mail ons voor een afspraak

Wenst u ook het spuitwerk uit te laten voeren door een echte vakman? Maak dan direct een afspraak. Wij zorgen graag voor een nieuwe kleur bij uw meubels, interieur of auto. Natuurlijk kunnen we eventuele schade direct herstellen. Neem contact met ons op door te bellen naar 075-8906718. Mailen kunt u doen naar info@re-finish.nl. Tevens kunt u uw wensen achterlaten in het online contactformulier op onze website. Wij willen u graag helpen met onze diensten op het gebied van spuitwerk.