• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Schadeherstel

Schakel Re-Finish in voor schadeherstel

Zoekt u een specialist op het gebied van schadeherstel? Een bedrijf dat uw auto of meubels kan spuiten? Bij Re-Finish bent u aan het juiste adres. Jaren geleden zijn wij begonnen als autospuiterij, maar inmiddels hebben wij onze diensten uitgebreid. Naast schadeherstel, kunt u ons ook inschakelen wanneer u uw meubels wilt laten spuiten of verchromen. Wenst u meer te weten te komen over onze diensten? Lees dan verder of neem contact met ons op door te bellen naar 075-8906718. Wij geven u dan meer informatie op het gebied van schadeherstel.

De verschillende diensten die wij u bieden

Onze werkzaamheden zijn zeer veelzijdig. Zowel particulieren als bedrijven kunnen onze spuiterij inschakelen voor verschillende soorten klussen. Heeft uw auto schade opgelopen? Wij zullen de schade dan met veel precisie herstellen. Ook voor het herstellen van oude spullen en meubels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw meubels of spullen prachtig overspuiten of verchromen. Een nieuwe kleur op uw auto? Ook dat kunnen wij vakkundig voor u regelen. Schakel ons direct in voor geweldig spuitwerk.

Schadeherstel

Verschillende voordelen van onze schadeherstel

Als particulier of bedrijf kunt u bij ons terecht voor het herstellen van schade, het overspuiten van meubels en interieur en industrieel spuitwerk. Hierbij hebben wij u vele voordelen te bieden. Wij zetten enkele voordelen voor u op een rij:

 • Een ruime keuze aan verschillende kleuren
 • Geen lange wachttijden, maar direct hulp
 • Wij komen uw meubilair halen en brengen
 • Wij hanteren zeer scherpe tarieven
 • Uw project is binnen 5 dagen klaar

Schadeherstel bij onze spuiterij

Heeft u schade opgelopen met uw auto? En wenst u deze schade vakkundig te herstellen? Wij helpen u graag verder. Wij kunnen uit de voeten met vrijwel ieder merk en type auto. Beschadigingen aan de autolak kunnen wij met veel precisie overspuiten. Zo ziet uw auto er straks weer uit als nieuw. Wat zijn uw wensen wat betreft het herstellen van autoschade? Geef ze aan ons door en wij zorgen voor een resultaat op maat.

Neem contact met ons op voor vakkundig schadeherstel

Wenst u ook vakkundig schadeherstel voor uw auto of meubels? Of wilt u gewoon een nieuwe kleur voor uw oude meubels? Wij staan graag voor u klaar. Maak een afspraak met onze specialisten. Neem contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 075-8906718. Natuurlijk kunt u ook mailen via info@re-finish.nl. Tevens is het mogelijk om contact met ons op te nemen via het online contactformulier. Wij staan graag voor u klaar met vakkundig schadeherstel!

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: