• Hoge kwaliteit
 • Duurzaam
 • Scherpe prijs
 • Veelzijdige spuitwerk
 • Zakelijk en particulier
 • Binnen 7 werkdagen klaar

Meubelspuiterij

Kies voor de meubelspuiterij van Re-Finish

Wenst u een vakkundige meubelspuiterij? Wij van Re-Finish staan graag voor u klaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het spuiten van meubels, interieur, keukens en auto’s. Met onze hulp kunt u een compleet nieuwe uitstraling geven aan uw meubels of interieur. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten of wenst u direct een afspraak te maken met onze specialisten? U kunt dan verder lezen of u maakt een afspraak door te bellen naar 075-8906718. Wij kunnen uw meubels een complete make-over geven met onze meubelspuiterij.

Wat kunnen wij voor u doen als meubelspuiterij?

Kunnen uw oude meubels wel een opfrisbeurt gebruiken? Kies dan voor de spuiterij van Re-Finish. Wij bieden onze diensten zowel aan particulieren als bedrijven. Wenst u een nieuwe kleur voor uw antieke eetkamerstoelen? Of kunnen de bureaus op uw kantoor wel een make-over gebruiken? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een resultaat dat geheel naar ideeën is uitgewerkt.

Het voordeel van onze meubelspuiterij

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten als spuiterij? Wanneer u voor ons kiest geniet u van verschillende voordelen. Wij zetten hier enkele voor u op een rij:

 • Een grote keuze uit verschillende soorten kleuren
 • Uw project wordt binnen 5 dagen afgerond
 • Uw meubels worden door ons gehaald en gebracht
 • Geen wachttijden. Wij gaan direct aan de slag
 • U betaalt een zeer scherpe prijs

Schadeherstel door onze meubelspuiterij

Naast dat wij uw meubels een opfrisbeurt kunnen geven met onze spuiterij, staan wij ook voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan schadeherstel aan uw meubels. Wij kunnen de opgelopen schade op de juiste manier wegwerken door onze vakkundige voorbehandeling. Kies een nieuwe kleur en geniet van een prachtig eindresultaat. Ook wanneer u schade aan uw interieur of auto wilt herstellen, kunt u bij ons aankopen. Wij zorgen ervoor dat uw auto of interieur er weer uitziet als nieuw. Neem contact met ons op en maak een afspraak met onze meubelspuiterij.

Bel of mail ons voor een afspraak

Wenst u ook gebruik te maken van onze diensten als meubelspuiterij? Wilt u schade aan uw auto laten herstellen? Of kan uw interieur een make-over gebruiken? De specialisten van Re-Finish willen u graag helpen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 075-8906718. Mailen mag naar info@re-finish.nl. Daarnaast kunt u uw wensen achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij staan graag voor u klaar met onze meubelspuiterij.

  Vragen of wilt u een offerte?  Bijlage: